Privacyverklaring

Zwemvierdaagse Oss (onderdeel van Golfbad Oss) kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een inschrijf- of contactformulier op de website aan Golfbad Oss verstrekt. Golfbad Oss kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
IP-adres

Golfbad Oss verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst. 

Golfbad Oss maakt gebruik van de diensten van Mollie als betaaldienstverlener. Persoonsgegevens kunnen in die context gedeeld worden met Mollie.

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw persoonsgegevens worden alléén verstrekt aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Zwemvierdaagse Oss worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De informatie wordt alleen gebruikt om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

Golfbad Oss maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Golfbad Oss te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Golfbad Oss heeft hier geen invloed op. 

Golfbad Oss heeft Google geen toestemming gegeven om via Golfbad Oss verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar: info@golfbad.nl. Golfbad Oss zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Golfbad Oss neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Golfbad Oss maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

www.zwemvierdaagseoss.nl is een website van Golfbad Oss en is als volgt te bereiken:
Post- en vestigingsadres: Euterpelaan 1, 5344 CA, OSS
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 16.065.328
Telefoon: 0412 - 64 75 75
E-mailadres: info@golfbad.nl

Zwemvierdaagse Golfbad Oss

Wedstrijdbad Golfbad Oss